Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ψαραετός... σε δράση!!!

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα κατέγραψε το παρακάτω βίντεο που μεταδίδει το videoman.gr, με πρωταγωνιστή έναν...ψαραετό. 
Ο τελευταίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή βουτιά προκειμένου να πιάσει το θήραμά του καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το βίντεο που γυρίστηκε στα 800 καρέ ανά δευτερόλεπτο. 
Ο ψαραετός είναι ένα από τα σπανιότερα είδη αετών στην Ευρώπη. Τρέφεται αποκλειστικά με ψάρια τα οποία εντοπίζει από ψηλά και βουτάει με θεαματική ταχύτητα στο νερό για να τα πιάσει. Το μήκος του είναι 60 εκ. με άνοιγμα φτερών 1.60 μέτρα.

πηγή:Huffington post.gr

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο Μεσοπόλεμος

Κάνε κλικ στην εικόνα για να δεις το σχεδιάγραμμα 
σε μεγέθυνση 

Η Μικρασιατική Εκστρατεία και η Καταστροφή

Κάνε κλικ στις εικόνες για να δεις τα σχεδιαγράμματα 
σε μεγέθυνση 


Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Τι θα συμβεί αν ο άνθρωπος εξαφανιστεί από τη Γη;

Φαντάζεστε ποτέ ο άνθρωπος να εξαφανιζόταν από προσώπου γης; Πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας έχουν περιγράψει την καταστροφή του ανθρώπινου είδους ωστόσο αυτή τη φορά ένα εκπληκτικό βίντεο δεν ασχολείται με τους λόγους αλλά με το αποτέλεσμα. Τι θα συνέβαινε λοιπόν στη γη, δεκάδες και εκατοντάδες χρόνια μετά; 
Τι θα συνέβαινε λοιπόν στη γη, δεκάδες και εκατοντάδες χρόνια μετά την εξαφάνιση του ανθρώπου; Η ομάδα του Mind Warehouse, επιχείρησε με τη βοήθεια ειδικών εφέ και βάζοντας μπόλικη δόση φαντασίας να απαντήσει στο υποθετικό ερώτημα και παρουσίασε ένα αποτέλεσμα που αξίζει να δείτε! 
Σύμφωνα με το σενάριο μόλις λίγες ώρες μετά η γη θα βυθιζόταν στο σκοτάδι αφού θα σταματούσε η παραγωγή ηλεκτρικού, ενώ λίγες μέρες μετά τα υπόγεια τούνελ και τα μετρό θα πλημμύριζαν αφού οι αντλίες που κρατούν έξω τα νερά θα σταματούσαν να λειτουργούν. Τα κατοικίδια ζώα θα πέθαιναν από την πείνα και οι πόλεις θα εξελίσσονταν σε ζούγκλες! 
Και το φανταστικό σενάριο συνεχίζεται για εκατοντάδες χρόνια. Δε χρειάζεται όμως να πούμε περισσότερα. Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.



Πηγή: www.news247.gr

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016